Doughnututrustning

Mono Aztec fryer

Mono's Aztec fryer är den idealiska lösningen för produktion av jästa donuts. Vänder automatiskt munkar och donuts. Aztec är utrustad med integrerad oljefiltrering för bästa ekonomi samt extern tank för återfyllning till optimal nivå. Kapacitet på upp till 800 jästa donuts per timme.

Mono Automatic fryer

Automatisk enhet som skapar delikata donuts med minimal träning. Finns både för flytande och nedsänkt produktion. 

Hygienisk konstruktion i rostfritt stål med dränage-plåt ger snabba oljebyten vid behov. Med 45 jästa donuts/munkar per plåt nås en kapacitet på upp till 900 st per timme.. 

Mono TableTop fryer

Perfekta lösningen för den mindre produktionen. Bordsmodellen är i grunden för jästa produkter men kan också användas till "smet" som då spritsas direkt i badet med handspritsare. Varje plåt håller ca 20 produkter vilket ger en hög kapacitet trots sitt lilla format. Kan levereras med ett anpassat bord för dränage etc.

Syltfyllare Jammer

Liten, robust sylt & krämfyllare med mycket hög kapacitet. Levereras med dubbla trattar och nålar. Perfekt för fyllning av donuts, berliner, muffins och liknande produkter. Smidig maskin som lätt och exakt fyller dina produkter med färsk fyllning. 

Postadress:

Hafströms dosera AB

Sparvgatan 9

416 67 GÖTEBORG

michael@dosera.se

+46 70 6898 689

Leverans & besöksadress:

Hafströms dosera AB

Ålegårdsgatan 1

431 50 MÖLNDAL

© 2023 by Ground Floor. Proudly created with Wix.com