Doseringsmaskiner för automatik

Pro1000iFS.jpg
Unifiller PRO1000i FS

Trycklyftsdriven doseringsmaskin för produktion av mjuka och mellanmjuka massor. Perfekt för fyllning med bitar eller till olika formar. Enormt stort variationsområde med över 100 olika munstycken för olika produkter. PRO1000i är designad för både sensorstyrd dosering och som en

"stand-alone-enhet". Doserar exakt och med mycket hög kapacitet utan att avvika från det perfekta resultatet.

Pro1000iServoFS.png
PRO1000i Servo FS

PLC-styrd tryckluftsdriven doseringsenhet med touch-panel. PRO1000i Servo är designad för sensorstyrd dosering med flera olika programläge beroende på produktens utseende. Perfekt även som "stand-alone-enhet". Doserar exakt och med mycket hög kapacitet utan att avvika från det perfekta resultatet. 

Unifiller Multi Station

Trycklyftsdriven doseringsmaskin för produktion av mjuka massor. Perfekt för fyllning med bitar eller till olika formset, tråg eller liknande.Multi station ger dig en enkelt justerbar produktion med rörliga munstycken och snabb omställning mellan produkter. Levereras med antingen 6 eller 8 st utmatningsmunstycken.Portionering sker genom individuell kolvrörelse som skonsamt doserar till varje utmatningsmunstycke. Programmerbar färgskärm med "touch" för enkel programmering. Verktyg behövs inte vid ihopsättning eller inför rengöring. 

Unifiller Multi Station 360

Samma lösning som Multi Station men med roteringsfunktionen skapar Unifiller ett extra unikt moment. 360 är optimal som doserare för dina roterade toppingar som cup cakes, semlor och liknande produkter. Jobbar med sensor och fungerar lika bra till plåtar och formset som till uppradade produkter direkt på bandet. Med våra segelverktyg doserar vi enkelt sylt och kräm på tårtbottnar mm.

Unifiller Multi Piston

Doseringmaskin anpassad för fyllning av formar, formset, lösa produkter på transportband. Spritsar eller doserar massan ner i form med dykande droppfria munstycken. Applicerbar på massor av produkter och anpassas till varje behov. Kan styras med PLC som tillval. Med sin smidiga konstruktion är den perfekt som slide-over för den befintliga linjen. 

Produktionskapacitet om 4,6,8,10 el 12 rader.