Kak & spritsmaskiner 

Mono Omega Plus

Spritsmaskin för en mångsidig  produktion  av mjuka och mellanmjuka massor. Levereras med motor för rotering som standard. Enkel och lättprogrammerad panel med förprogrammerade programtyper för varje produktkategori. Lagrar upp till 650 program med smidig åtkomst via touch-panel. Perfekta lösningen för muffins, rulltårta, biskvier, budapest, eclairs mm,

Mono Omega Plus WC

Spritsmaskin med trådavskärning för den bredare produktionen. Anpassad för både småbröd och alla spritsade enheter som Plus-modellen klarar. Maskinen levereras med motor och fingerram för trådavskärning som standard. Perfekt när man vill utnyttja en kakmaskin maximalt då denna modell även kubbar småbröd, kolakakor, stänger till gröna rullar, chokladbollar mm.

Unifiller Multi Station

Trycklyftsdriven doseringsmaskin för produktion av mjuka massor. Perfekt för fyllning med bitar eller till olika formset, tråg eller liknande.Multi station ger dig en enkelt justerbar produktion med rörliga munstycken och snabb omställning mellan produkter. Levereras med antingen 6 eller 8 st utmatningsmunstycken.Portionering sker genom individuell kolvrörelse som skonsamt doserar till varje utmatningsmunstycke. Programmerbar färgskärm med "touch" för enkel programmering. Verktyg behövs inte vid ihopsättning eller inför rengöring. 

Epsilon

Spritsmaskin av bordsmodell för den lite mindre produktionen av mjuka massor. Perfekt till in-store, hotell och liknande.

Plåten matas framifrån vilket frigör utrymme på bägge sidor vid produktion.

Monos populära touch-panel med bilder gör programmering och handhavandet enkelt.

Postadress:

Hafströms dosera AB

Sparvgatan 9

416 67 GÖTEBORG

michael@dosera.se

+46 70 6898 689

Leverans & besöksadress:

Hafströms dosera AB

Ålegårdsgatan 1

431 50 MÖLNDAL

© 2023 by Ground Floor. Proudly created with Wix.com