Kak & spritsmaskiner 

Mono Omega Plus

Spritsmaskin för en mångsidig  produktion  av mjuka och mellanmjuka massor. Levereras med motor för rotering som standard. Enkel och lättprogrammerad panel med förprogrammerade programtyper för varje produktkategori. Lagrar upp till 650 program med smidig åtkomst via touch-panel. Perfekta lösningen för muffins, rulltårta, biskvier, budapest, eclairs mm,

Mono Omega Plus WC

Spritsmaskin med trådavskärning för den bredare produktionen. Anpassad för både småbröd och alla spritsade enheter som Plus-modellen klarar. Maskinen levereras med motor och fingerram för trådavskärning som standard. Perfekt när man vill utnyttja en kakmaskin maximalt då denna modell även kubbar småbröd, kolakakor, stänger till gröna rullar, chokladbollar mm.

DropTT_006_Bakon_LR.jpg
Bakon Drop TT

Spritsmaskin i bordsmodell med hög output för sin storlek. Anpassad för mjuka och mellanmjuka massor. Ett stort antal munstycken erbjuds för en stor flexibilitet av produkter. 

Maxbredd på plåt 400 mm.

Epsilon

Spritsmaskin av bordsmodell för den lite mindre produktionen av mjuka massor. Perfekt till in-store, hotell och liknande.

Plåten matas framifrån vilket frigör utrymme på bägge sidor vid produktion.

Monos populära touch-panel med bilder gör programmering och handhavandet enkelt.