Linjeproduktion

Smörgåslinje

Krumbeins smörgåslinje ger dig en oöverträffad effektivitet i smörgåstillverkningen. Tillsammans Unifillers doseringslösningar anpassar vi varje lösning till kundens unika behov och önskan. Vi erbjuder punktinsatser alternativt kompletta lösningar med smörgåsdelare och bildskärmar med produktrecept.

Kontakta Michael på 0706-89 86 89 eller michael@dosera.se så hjälper vi dig!

Cake och tårtlinje

Med Unifillers unika produktbredd kan vi anpassa varje linje till kundens specifika produktion oavsett om det är till olika former av pajer, cakes eller till tårtor färsk grädde.  Alla våra enheter garanterar högsta säkerhet och kvalité för att hantera färska livsmedel utan att tulla på kapacitet. Vi kan hjälpa till med punktinsatser på er befintliga linje såväl som en komplett lösning med skärutrustning och spraysystem.

Kontakta Michael på 0706-89 86 89 eller michael@dosera.se så hjälper vi dig!

Unifiller PRO1000i Servo

PLC-styrd tryckluftsdriven doseringsenhet med touch-panel. PRO1000i Servo är designad för sensorstyrd dosering med flera olika programläge beroende på produktens utseende. Perfekt även som "stand-alone-enhet". Doserar exakt och med mycket hög kapacitet utan att avvika från det perfekta resultatet. 

Unifiller Multi Piston

Doseringmaskin anpassad för fyllning av formar, formset, lösa produkter på transportband. Spritsar eller doserar massan ner i form med dykande droppfria munstycken. Applicerbar på massor av produkter och anpassas till varje behov. Kan styras med PLC som tillval. Med sin smidiga konstruktion är den perfekt som slide-over för den befintliga linjen. Produktionskapacitet om 4,6,8,10 el 12 rader.

Postadress:

Hafströms dosera AB

Sparvgatan 9

416 67 GÖTEBORG

michael@dosera.se

+46 70 6898 689

Leverans & besöksadress:

Hafströms dosera AB

Ålegårdsgatan 1

431 50 MÖLNDAL

© 2023 by Ground Floor. Proudly created with Wix.com