Linjeproduktion

Cake och tårtlinjer

Med Bakons unika produktbredd kan vi anpassa varje linje till kundens specifika produktion oavsett om det är till olika former av pajer, cakes eller till tårtor färsk grädde.  Alla våra enheter garanterar högsta säkerhet och kvalité för att hantera färska livsmedel utan att tulla på kapacitet. Vi kan hjälpa till med punktinsatser på er befintliga linje såväl som en komplett lösning med skärutrustning och spraysystem.

Kontakta Michael på 0706-89 86 89 eller michael@dosera.se så hjälper vi dig!

Multifunctional Dessert Line_LR.png
Taylor Made Cakeline_LR.png
BD 9_004_Bakon.png
Bakon BD 9

Tryckluftsdriven doseringsenhet med touch-panel. BD9 är designad för sensor & slavstyrd dosering med flera olika programläge beroende på produktens utseende. Perfekt även som "stand-alone-enhet". Doserar exakt och med mycket hög kapacitet utan att avvika från det perfekta resultatet. 

snackbelt1.PNG
Smörgåslinje

Krumbeins smörgåslinje ger dig en oöverträffad effektivitet i smörgåstillverkningen. Tillsammans Unifillers doseringslösningar anpassar vi varje lösning till kundens unika behov och önskan. Vi erbjuder punktinsatser alternativt kompletta lösningar med smörgåsdelare och bildskärmar med produktrecept.

Kontakta Michael på 0706-89 86 89 eller michael@dosera.se så hjälper vi dig!